În ultimii zece ani Caffč Molinari s-a transformat dintr-o societate regionala în una globala.

Exporturile Caffč Molinari, datorita gamei diversificate de produse si a muncii entuziaste a oamenilor dedicati, au jucat în ultimii ani un rol din ce în ce mai important pentru cifra de afaceri a societatii, atingând valoarea de 30% din total în anul 2005.

Caffč Molinari este prezenta în 46 de tari ale lumii, fie direct, fie prin distribuitori (în 27 de tari), si devine din ce în ce mai populara la clientii straini care apreciaza lunga traditie si experienta în prajirea cafelei pe care le detine societatea.
Caffč Molinari este foarte diferita de cafeaua italiana produsa industrial si care se gaseste în general pe pietele straine, iar, datorita gamei largi de produse, cautarii unor materii prime atent selectionate, precum si constantei calitatii si aromei amestecurilor sale, societatea a reusit sa cucereasca noi piete de desfacere.

Orientarea puternica înspre export, pe care societatea a impus-o prin crearea unui departament de marketing export, si atentia acordata nevoilor diferite ale clientilor straini, atât în ceea ce priveste produsul cât si asistenta pe probleme de instruire si marketing, reprezinta un alt element în succesul export societatii la nivel global al societatii.

Gândul ca în fiecare zi milioane de cesti de cafea Molinari coffee sunt servite în toata lumea ne entuziasmeaza si ne încurajeaza sa ne promovam produsele în toate colturile lumii. Luati legatura cu noi si veti fi si dumneavoastra cuceriti de aroma cafelei noastre.
Faceti click pe imagini pentru a le putea vizualiza la dimensiuni marite