CAPPUCINO CU GHEATA
Un produs instant pentru a putea savura cappucino în versiunile de vara si cu gheata. Racoriti-va verile, fara a pierde gustul inconfundabil al cappucino-ului .

PREPARARE
CU BLENDER
Puneti 100ml - 125ml de lapte proaspat în blender, împreuna cu 3 linguri din produs si 10-12 cuburi de gheata (preferabil maruntite). Puneti blenderul la viteza cea mai mare. Procedura este finalizata când bautura a obtinut textura înghetatei. Serviti într-un pahar adecvat.

CU MAŞINA DE FULGI DE GHEAŢĂ
Topiţi foarte bine pudra într-un 1 litru de apă şi puneţi lichidul în maşina de fulgi. Apoi adăugaţi 2 litri de apă şi 2 litri de lapte proaspăt.
ATENŢIE !!!!
1) pentru utilizarea corectă a maşinii de fulgi, nu produceţi cantităţi mici
2) folosiţi produsul în 36 ore
3) curăţaţi cu atenţie maşina de fulgi înainte de folosire.