Obtinerea celei mai bune conservari a boabelor de cafea, printr-o tehnologie îmbunatatita, reprezinta elementul care face diferenta dintre o marca si alta, elementul ce individualizeaza produsul de celelalte în ceea ce priveste gradul de calitate si excelenta.

Caffč Molinari a adoptat o abordare stiintifica si profesionala extrem de exigenta in vederea gestionarii activitatilor de ambalare si depozitare. Cu cutia Cinque Stelle, Giuseppe Molinari, in colaborare cu Facultatea de Chimie a Universitatii din Modena, a ajuns la rezultatul final al unei munci asidue si al unui volum mare de investitii în cercetare si dezvoltare.
Este un sistem de ambalare inovator, capabil de captare completa a aromelor, gustului si miresmelor naturale ale cafelei proaspat prajite, ce poate fi astfel pastrata pâna la trei ani. Boabele proaspat prajite si racite cu aer sunt imediat introduse în recipiente ermetice care au fost anterior umplute cu un gaz inert incolor si inodor care inlocuieste oxigenul din interior. Supapa speciala de vacuum a fost calibrata sa atinga un nivel de presiune de siguranta capabil sa opreasca procesul de maturare si sa garanteze astfel ca produsul ajunge la consumatori în starea sa cea mai proaspata, permitandu-le sa savureze diferitele arome ale cafelei la intensitate maxima.