Cercetarea aspectelor legate de constanta calitatii a fost dintotdeauna unul din factorii esentiali ai politicii de productie a firmei Caffč Molinari. Produsul final, distins prin tehnologie si stiinta, reprezinta cea mai semnificativa realizare a Molinari: Cinque Stelle.

Un amestec de boabe de cafea atent selectionate, alese si prajite pentru a fi cele mai bune pe care le-ati putea gasi într-o ceasca de cafea savurata acasa sau în bar. Primul pas important este selectionarea boabelor crude prin intermediul unor teste precise efectuate de o serie de experti aflati sub coordonarea si supravegherea lui Alberto Molinari.
Când o anumita varietate de cafea este considerata a fi potrivita pentru amestecul Cinque Stelle, primeste o stea ca semn de identificare. Odata ce a fost finalizata cercetarea si au fost identificate toate cerintele celor Cinci Stele privind gustul, calitatea si varietatea, se creeaza un numar de lot menit sa garanteze calitatea constanta si trasabilitatea produsului pe o perioada de timp.
Procentul de arome volatile eliberate într-o perioada de timp, folosind metoda conservarii.
Procentul de arome mai putin volatile eliberate într-o perioada de timp, folosind metoda conservarii.