Etic si gustos

Cafeaua CAFFÈ MOLINARI 100% ORGANIC si FAIRTRADE ARABICA
combina aroma unei cafele italiene excelente, datorata experientei neegalate detinute de CAFFÈ MOLINARI în alegerea celor mai bune amestecuri, cu deosebita grija acordata unui consum etic si responsabil.

CAFFÈ MOLINARI BIO este de fapt unul dintre primele sortimente de cafea espresso din lume care a fost certificata atat sub aspectul agriculturii organice cat si sub cel de Fair Trading, si rastoarna conceptul de produs de nisa sau chiar de slaba calitate, fiind destinat consumatorului mediu care cauta zilnic o cafea cu un gust bun. În plus, contribuie la ajutorarea celor care sunt cu adevarat nevoiasi.


De fapt, cafeaua CAFFÈ MOLINARI 100% ORGANIC si FAIRTRADE ARABICA
provine din agricultura organica concentrata în principal din America Centrala si cea de Sud, si este cultivata prin metode naturale ce îi conserva aroma de neegalat. Metoda speciala de pregatire, experienta importatorilor calificati si selectionarea celei mai bune cafele de catre echipa de experti a CAFFÈ MOLINARI – maestri în arta prajirii cafelei espresso italiene – garanteaza prospetimea si excelenta unui produs de o calitate superioara.

În consecinta: ETIC si GUSTOS

CAFFÈ MOLINARI a combinat, într-un singur produs, originea organica si comertul de reciprocitate. Gestul de a bea zilnic o ceasca de cafea de calitate superioara devine astfel un act de solidaritate cu proiectul mondial privind consumul etic, în scopul sustinerii cultivatorilor de cafea si protejarii resurselor naturale ale planetei noastre.