Când Giuseppe Molinari, reprezentantul celei de-a cincea generatii, s-a alaturat societatii, activitatile de prajire, ambalare si comercializare a cafelei au primit un impuls puternic înspre inovatie.

Controlul permanent si meticulos asupra întregului proces de productie, combinat cu organizarea eficienta din cadrul societatii si atentia concentrata pe satisfacerea clientului, au condus la cresterea constanta a societatii.

Toate acestea au permis Caffč Molinari sa se extinda dincolo de granitele provinciilor locale si sa se plaseze între liderii pietei nu doar în Italia, ci si în întreaga lume. Prin distribuitorii sai, societatea reuseste sa acopere cele cinci continente.


Aceasta permanenta atentie acordata calitatii produselor a permis societatii sa obtina patru certificari de calitate recunoscute la nivel international. În anul 1999 societatea a obtinut certificatul standard UNI EN ISO 9001:2000, iar recent i-au fost acordate si urmatoarele certificate :

- BRC (Britsh Retail Consortium Global Standard Food) – Standardul Calitatii Alimentelor BRC


- IFS (International Food Standard) – Standardul International în Domeniul Alimentar

- PCT (Russia Food Standard) – Standardul Calitatii Alimentelor în Rusia

Cercetarea şi dezvoltarea de noi tehnologii reprezintă priorităţile actuale, care întotdeauna conduc la crearea de produse ce satisfac nevoile unei pieţe din ce în ce mai atentă la calitate.