Cu acest pachet special, Antica Casa Molinari ar dori sa împartaseasca produsul sau pretios - otetul balsamic - tuturor iubitorilor de otet.
De-a lungul anilor acest otet balsamic special a fost rezervat familiei Molinari precum si câtorva cunoscatori alesi.

Acest otet balsamic de Modena, îmbatrânit în butoaie de lemn pretios, este ideal pentru salate, pestele sau friptura la gratar, sau ca ingredient pentru dressing. Molinari produce otet balsamic din anul 1800, respectând cele mai vechi retete din Modena pe care succesorii Molinari le-au pastrat în arhivele lor.

Datorita acestor retete deosebite, care le-au adus de-a lungul secolelor numeroase premii la expozitii de top din toata lumea (Philadelphia 1876, Paris 1878, Melbourne 1880, Palermo 1891, Milan 1881, Chicago 1893), familiei Molinari i s-a acordat onoarea de a deveni ‘furnizor al Casei Regale de Savoia’ cu drepturi brevetate în februarie 1880.

Aceasta sticla reprezinta o îndelunga traditie de familie, un produs unic caruia i s-au acordat multe onoruri în timp, un produs pe care toti ar trebui sa-l guste.
OTET BALSAMIC MODENA
OTET BALSAMIC MODENA “BICENTENARY RECIPE”
Ingrediente: otet din vin, must din struguri concentrat, must preparat din struguri. Ingrediente: otet din vin, must din struguri concentrat, must preparat struguri.
250 ml aciditate 6%250 ml aciditate 6%
OTET BALSAMIC
TRADITIONAL MODENA
MODENA TRADITIONAL
BALSAMIC VINEGAR EXTRAVECCHIO
(FINE OLD)
Musturi din varietatile traditionale de struguri din Modena, în special Trebbiano, diferite tipuri de Lambrusco, Spergola si Berzemino, fara aditivi. Pregătire în cazane neacoperite, fermentare si oxidare naturală ale mustului preparat, transferuri repetate între butoaie si îmbatrânire lenta sub atenta supraveghere a producatorului Musturi din varietatile traditionale de struguri din Modena, în special Trebbiano, diferite tipuri de Lambrusco, Spergola si Berzemino, fara aditivi. Pregătire în cazane neacoperite, fermentare si oxidare naturală ale mustului preparat, transferuri repetate între butoaie si îmbatrânire lenta sub atenta supraveghere a producatorului
100 ml aciditate 6% 100 ml aciditate 6%